Ulica cara Dušana 16, Novi Sad mob: +381 69 500 26 16 / office: +381 21 3018 865

O nama

Dobrodosli na oficijalni sajt Light Systems Design-a.

Kompanija Light Systems Design, postoji preko 20 godina, a naš posao je profesionalno osvetljenje za privatne kuće, poslovne prostore ili industrijske pogone. Nudimo zaokružen proces od rešenja do realizacije koji podrazumeva projektovanje, ponude različitih nivoa I cena rasvetnih tela, a potom I izvođenje elektroradova jake struje I izvođenje elektroradova slabe struje (alarmi, videonadzor, kontrola pristupa, “pametna kuća”). Sve to sa ciljem ostvarivanja uspešnije saradnje sa arhitektama, dizajnerima, izvođačima, investitorima. Sedište se nalazi u Novom Sadu. Sarađujemo sa najpoznatijim svetskim brendovima I proizvođačima dekorativne I tehničke rasvete.

Direktna komunikacija sa fabrikama omogućava nabavku po najpovoljnijim uslovima i kontrolisanu isporuku. Saradnjom, možemo obezbediti vrhunski kvalitet za klijente i unaprediti poslovanje naših kompanija.

Posetite naš showroom u Novom Sadu ili Beogradu!

Nedavno izvedeni projekti

Projekti

Pogledajte neke od naših projekata

Kroz saradnju i učestvovanje u osmišljavanju nebrojenih enterijera raznih objekata, LS Design je načinio korak dalje i u svoju delatnost uključio i nameštaj švedskog brenda Furninova. Ovaj brend je u svetu nameštaja i enterijera poznat po tapaciranom nameštaju, sofama i foteljama, karakterističnog, skandinavskog stila.